SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aatif Chahechouhe adım adım Galatasaray'a

Galatasaray'ın forvet adaylarından Aatif Chahechouhe'nin kontratında, “3 milyon Euro'ya serbest kalır” maddesinin bulunduğu ortaya çıktı. Ancak yönetim, işi uzlaşmayla çözmek istiyor.

Sivasspor’un forveti Aatif Chahechouhe’nin sözleşmesindeki çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

Mecnun Otyakmaz başkanlığındaki Sivasspor Yönetimi’nin 6-7 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği Faslı oyuncunun kontratında, “3 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesinin bulunduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray, benzer bir durumda Burak Yılmaz’ı, Trabzonspor’a 5 milyon Euro ödeyerek renklerine bağlamıştı. Ancak Dursun Özbek, Yiğidolar’la arayı bozmak istemiyor. Bu nedenle Cim Bom, işi uzlaşarak çözmeye karar verdi. Bu doğrultuda para artı takas formülü üzerinde duruluyor.

Dany veya Yekta’yla takas

İki kulüp arasında süren pazarlıklarda gelinen son noktada, Sivasspor’un takasta Dany’yi istediği bildirildi. Galatasaray cephesi ise Yekta’yı gözden çıkarmış durumda. Bu iki oyuncudan birinin gitmesine izin verilecek, ancak futbolcuların fikri, kilit öneme sahip. Yekta ve Dany’den kim gitmeyi kabul ederse, Sivasspor’la takasta o kullanılacak. Ayrıca taksitler halinde 4 milyon Euro’luk bir bonservis bedelinin ödenmesi de gündemde.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler