SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamza Hamzaoğlu: Oyuncularıma keşke teklif gelse

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Hamza Hamzaoğlu, takımı Şampiyonlar Ligi için hazırlıyor. İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’den teslim aldığı Galatasaray’a iki kupa birden kazandıran genç hoca, transferlerden, kadro dışı kalan oyunculara kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Şampiyonlar Ligi için takviye yapacağız

Büyük ölçüde kadroyu koruyacağız. Şampiyonlar Ligi için gelecek sezon biraz daha iyi bir kadroya sahip olmak zorundayız. Ama bir bütçe sunmayacağız, zaten gereksiz bir harcamamız olmayacak. Bütçemizi aşan bir yol izlemeyeceğiz. Dolayısıyla makul çerçevede ihtiyacımız kadar transfer yapacağız.

44 kişilik kamp olmaz

Kadromuzu 44 kişiden 22’ye indireceğiz, çünkü kampa topyekün gidemeyiz. 40 kişiyle kamp olmaz. Gidebilecekler gidecek, gidemeyenler bir kulüp arayıp bulacak. Kampa bir çok şeyi halletmiş bir şekilde gitmeyi arzu ediyoruz.

Transfer için maliyet çıkartıyoruz

Transfer hazırlığımızı yapıyoruz. Bir ihtiyacımız olduğu anda hemen her mevkii için oyuncularımız mevcut. Kime gideceğimiz belli. Ama oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz, maliyetlerini çıkarıyoruz.

Melo bizim oyuncumuz

Melo bizim bir sene daha kontratı bulunan oyuncumuz. Hiç görüşmedim onunla transfer konusunda.

Aile ortamı başarıyı getirdi

Cesare Prandelli aile ortamını sağlayamamıştı. Biz bunu başardık. Ağır yenilgiler ve kazanamamak oyuncuları demoralize etmişti, biz bunu giderdik.

Dursun başkan ile sorun yok

Dursun başkan ile çok iyi, gayet uyumlu çalışıyoruz. Çok şey konuşmuyoruz takımla ilgili, onlar kendi alanlarında yapmaları gerekeni yapıyor. Biz de kendi alanımızda yapmamız gerekeni yapıyoruz.

5 dakikada imza

Sözleşmeye 3 yıllık yazdık. 5 dakika sürmedi. Başkan, ‘Hocam ne düşünüyorsun?’ dedi. Ben de, ‘Başkanım siz ne düşünüyorsunuz?’ dedim. Sonra hocam ‘Şöyle yapalım.’ dedi. ‘Tamam.’ dedim. Bu kadar.

Oyuncularıma keşke teklif gelse

Oyuncularıma Avrupa’dan teklif gelmesi güzel bir şey. Keşke tüm oyuncularımı Avrupa’dan takımlar istese. Bu bizim iyi bir takım olduğumuzu, oyuncularımızın çok iyi olduğunu gösterir. Oyuncum bana gelir ‘Gitmek istiyorum hocam iyi bir teklif aldım, kariyerim için daha iyi olacağını düşünüyorum.” derse yardımcı olurum. Kulübün menfaatleri doğrultusunda izin veririz. Muslera, Melo, Sneijder, Selçuk hepsi dahil. Selçuk, Barcelona’da niye oynamasın?

Antep maçında kupayı gördüm

Şampiyonluğa inancımızı hiç kaybetmedik. Ama bu iş bitti diyemedim hiç. İmzayı attıktan sonra Taffarel ile çıkılan Gaziantepspor maçını izledim. Son dakika Burak’ın attığı o kafa golü sonrası, “Arkadaşlar bu bir mesajdır bize. Bu sene şampiyonluğu Allah bize nasip edecek” dedim.

HEDEFİM TERİM’İN REKORUNU KIRMAK DEĞİL

Hedefim, Fatih Terim’in rekorunu kırmak değil. Fatih hocanın yaptıklarının daha iyisini yapmak gibi bir hedefim yok. Onun yaptıklarına yakın başarı elde etsek görevimizi yapmış sayılırız.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler