SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne mega proje

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi’ne kadar uzanacak projeyi sonuna kadar uygulamak istediklerini söyledi. Hamza Hoca’nın sözleşmesine, Şampiyonlar Ligi priminin 1 milyon dolar olarak konmasının da buna olan inancın göstergesi olduğu belirtildi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu’nun Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’na ulaştıracak projeyi uygulayacaklarını söyledi, bu nedenle uzun vadeli bir sözleşme imzaladıklarını dile getirdi.

Hamza Hoca’nın sözleşmesine konan primlerin de başarıya olan bir inancın ifadesi olduğu dile getirildi. Yıllık 2 milyon dolar alacağı açıklanan Hamzaoğlu’na, şampiyonluklar için 250 bin, Türkiye Kupası için de 125 bin dolar prim verilecek. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşırsa, Hamza Hoca da 1 milyon dolar prim alacak. Ayrıca yarı finale 250, finale de 500 bin dolar prim verilmesi uygun bulundu. Primin en yüksek başarıya göre değerlendirileceğine de dikkat çekildi.

Özbek, transfer çalışmaları ve Hamzaoğlu’nun göreve devamı konusunda da şunları söyledi:
“Bizim en doğru yaptığımız iş, önce hocamızla mutabakata varmaktı. Çünkü tüm hazırlıklar hocamızın projesi doğrultusunda ilerleyecek. 5 dakika sonra kimi transfer edeceğimizi söylemek yanlış olur. Elimizde listemiz var. Kendi içimizde tartışmalarımızı yapıyoruz. En büyük faydayı getirecek isim önemli. Zaten takımımızın bir omurgası var. Şampiyon takımız. Galatasaray zaten bir yıldızlar topluluğu. Her yıldız da burada oynamak istiyor. Böyle bir markayız. Hocamızın projesi çerçevesinde transferlerimizi yapacağız.”

Orta vadeli...
Özbek, “Hocamızın zaten Şampiyonlar Ligi başarısı yönünde bir proje hazırladığını biliyorum. Bize de anlattı. Bu, uzun değil orta vadeli bir süreç. Hamza hocamızla yine Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Projenin sonunda da Şampiyonlar Ligi kupası var. Hocamız uzun vadelidir, burada kalıcıdır. Bu projeyi sonuna kadar götürmesini istiyorum” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler