SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilal Galatasaray'la imzalıyor

Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Akhisarlı Bilal Kısa ile prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, bu hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, geride bıraktığımız sezon gibi yine 3 kupada mücadele edeceği için alternatifli bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da, Akhisar Belediyespor’da forma giyen eski oyuncusu Bilal Kısa’nın alınması için yönetime net bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Hamzaoğlu’nun, Bilal’la ilgili daha önce de yaptığı olumlu açıklamalar sonrasında tecrübeli orta saha oyuncusuyla temasa geçildiği belirtildi.

Şu an serbest...

Akhisar’la sözleşmesi sezon sonunda biten ve serbest kalan Bilal’le prensip anlaşmasına varıldığı ifade edilirken, bu oyuncuyla bu hafta içerisinde resmi sözleşmenin de imzalanması bekleniyor.

Takım kaptanlığını yaptığı Akhisar’da tekniğiyle önplana çıkan 31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 35 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez sallarken, takım arkadaşlarına da 8 kez asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler