SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Final sonrası tribünlerde olay çıktı!

Galatasaray taraftarların bulunduğu bölüme girmek isteyen Bursasporlu taraftarlar, tribünden söktükleri koltukları güvenlik güçlerinin üzerine ve sahaya fırlattı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’ın Bursaspor’u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından tribünlerde olaylar yaşandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Galatasaraylı taraftarların tezahüratları sonrası Bursasporlu taraftarlar, sarı-kırmızılıların bulunduğu bölüme doğru meşale attı.

Bir süre sonra Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru yönelen yeşil-beyazlılara güvenlik güçleri izin vermezken, bu sırada taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Bursasporlu taraftarlar, tribünden söktükleri koltukları güvenlik güçlerinin üzerine ve sahaya fırlattı.

[Maçan kareler-![Galatasaray - Bursaspor ZTK Final maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123007/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-bursaspor-ztk-final-macindan-kareler-154727-myspor)

Galatasaray’ın kupayı kaldırdığı tören sırasında daha da artan olaylar, yeşil-beyazlı taraftarların güvenlik güçlerinin nezaretinde dışarı çıkarılmasıyla son buldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler