SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son maçta 1-1'lerini üzmediler

Çaykur Rizespor ile Galatasaray 2014-2015 sezonunun son maçında karşılaştı. Rize Atatürk Stadı'ndaki mücadele Eren Albayrak ve Umut Bulut'un karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Koray Günter'in 81. dakikada kırmızı kart görmesiyle Sarı-Kırmızılı ekip 37 hafta sonra ilk kez sahada 10 kişi kaldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇAYKUR RİZESPOR 1 - 1 GALATASARAY
STAT: Yeni Rize
HAKEMLER: M. Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, İsmail Şencan
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Eren, Koray, Godfrey, Orhan, Muhammed Emin, Kıvanç (Dk.76 Ümit Korkmaz), Sylvestre, Sercan, Deniz (Dk.73 Tevfik Köse), Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
GALATASARAY: Sinan Bolat, Sabri, Koray, Semih, Tarık, Dzemaili (Dk.46 Yekta), Hamit, Bruma (Dk.75 umut Bulut), Emre, Aydın (Dk.62 Sinan Gümüş), Goran Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
GOLLER: Dk.52 Eren Albayrak (Çaykur Rizespor), Dk.86 Umut Bulut (Galatasaray)
KIRMIZI KART: Dk.82 Koray Günter (Galatasaray)
SARI KART: Sercan Kaya (Çaykur Rizespor)

[Maçtan kareler-![Çaykur Rizespor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122958/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/caykur-rizespor-galatasaray-macindan-kareler-154705-myspor)

Şampiyon Galatasaray sahaya alkışlar eşliğinde çıktı. Hamza Hamzaoğlu 3 Haziran'da Bursaspor'la oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasını düşünerek birçok yıldız ismi Rize'ye getirmedi.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 12. dakikada Sarı-Kırmızılı ekipten geldi. Gelişen Galatasaray atağında Pandev pasını Sabri'ye verdi. Kaptan kaleyi görür görmez sert bir şut çekti fakat top direğin hemen yanından auta gitti.

Çaykur Rizespor da ilk yarıda Kweuke ile etkili olmaya çalıştı fakat aradığı pozisyonları bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha hızlı başladı ve 52. dakikada aradığı golü Eren Albayrak'la buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Eren uzak mesafeden topu direk kaleye gönderdi. Kaleci Sinan bu topu hiç beklemiyordu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu:1-0.

81. dakikada kaleci Sinan ile karşı karşıya kalan Kweuke ceza sahasına girmek üzereyken Koray Günter tarafından düşürüldü. Koray kırmızı kart görerek oyundu dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

86. dakikada ise golcü Umut Bulut sahneye çıktı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kafayla Rizespor ağlarına gönderdi:1-1.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler