SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felipe Melo bunu da yaptı

Önceki gün, “Türkiye’deki kariyerimin sonuna geliyorum” diyen Melo, dün bir hamle daha yapıp, kulübün hesabını takipten vazgeçti, menajeri de “Oyuncum gidiyor” açıklaması yaptı. Brezilyalı, planı deşifre olunca geri adım attı.

Sarı - Kırmızılı kulüple olan sözleşmesinin uzatılmasının hesabını yapan Felipe Melo, önce, “Türkiye’deki kariyerimin sonuna gelmiş olabilirim” dedi, ardından “Galatasaray SK” hesabını Twitter ve Instagram’da takip etmekten çıkararak, ince bir taktiğin peşine düştü.

Brezilyalı yıldızın iki günde yaptığı hareketler ve söylemler, önce “Ayrılıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi ancak çok geçmeden bu planı deşifre oldu.

Önceki gün röportajında, “Belki Türkiye’deki kariyerimin sonuna geliyorum” açıklaması yapan Melo, dün öğlen Twitter ve İnstagram hesabından kulübün hesaplarını takibi bıraktı. Olay yayılınca ise attığı adımdan vazgeçip, resmi hesapları yeniden takibe başladı.

BiLiNEN BiR TAKTiK

Melo’nun tavrını menajeri de sürdürdü. Rodrigues, oyuncusunun gideceği yönünde açıklamalarda bulundu.

Ancak tüm bunlar camia içinde, “bilinen bir taktik” olarak yorumlandı. Kontratının bitimine 1 yıl kalan Melo’nun ayrılık kokan tavırları, Galatasaray’ın kendisine yeni sözleşme önermesi adına takındığı belirtildi.

Melo için herhangi bir teklif gelmediği belirtilirken. başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Bu nereden çıktı anlamadım. Melo’nun ayrılacağı tamamen yalan” dedi

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler