SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Felipe Melo depremi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrılık açıklamasının ardından bugün de sürpriz hamleler yaptı.

Galatasaray'ın Brezilyalı süperstarı Felipe Melo geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrılık açıklamasının ardından bugün de herkesi şaşırtan hamleler yaptı. 'Pitbull' lakaplı yıldız oyuncu bugün kendine ait twitter hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını ve Sarı-Kırmızılı oyuncuları takip etmeyi bıraktı.

Melo'nun listesinde kendisini bir süredir ısrarla transfer etmek istediği bilinen İnter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini ise kaldı. Melo'nun bu hamlesinin ardından İtalya'dan flaş haberler gelmeye başladı. İnter kulübüne yakın kaynaklar, Melo'nun önümüzdeki yıl İnter'in formasını giyeceğini ileri sürdü.

1 yıllık ücretini getirirse...

Peki Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Felipe Melo'nun ayrılma ihtimali var mı? FIFA kurallarına göre yöntem belli. 29 yaşını doldurmuş futbolcuların kulüpleriyle kontratlarının bitimine 1 yıl kalmışsa yeni bir transfer yapması mümkün.

Melo halen Galatasaray'dan yıllık 3.3 milyon Euro ücret kazanıyor. Brezilyalı bu miktarı bonservis bedeli olarak getirdiği takdirde serbest kalıyor ve bir başka takıma transfer olabiliyor. Olası bir transfer halinde Galatasaray'ın kasasına 3.3 milyon Euro'luk bu miktarı girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrılık imasında bulunmuştu

Felipe Melo geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yaptığı açıklamada da ayrılabileceği imasında bulunmuştu. İşte o açıklama:

"İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar da Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attığımı, hemen hemen her başarıya imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye’deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor."

Melo yeniden takibe aldı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Felipe Melo, kısa süre sonra yeniden Sarı - Kırmızılı kulübün resmi hesabını takibe aldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler