SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahimovic’in aklı İstanbul’da

Paris Saint Germain'den ayrılacağı belirtilen Zlatan Ibrahimovic, adım adım Galatasaray'a yaklaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu başarı primi, Şampiyonlar Ligi, kulüp ürünleri, kombineler ve daha niceleri…

Galatasaray 4. yıldızı takarak son yıllarda kasasını en çok dolduracağı dönemi yaşayacak. 40 milyon Euro’yu bulması beklenen bu girdiyi ‘sürekli başarı’ya çevirmek için de gözler yapılacak yıldız transferlerinde… Ve bu hedef doğrultusunda tek bir isim listede: Zlatan Ibrahimovic…

Dursun Özbek’in henüz başkan adayı olduğu dönemde, İsveçli yıldızın menajeri Mino Riola ile başlanan görüşmeler sezonun bitmesiyle yeniden hız kazanacak. Paris Saint Germain’in sahibi Katar grubuyla bonservis sorununu aşan Galatasaray, Ibrahimovic’i ikna etmek için var gücüyle çalışıyor. Bu konuda taraftarından da yardım alıyor.

ERKAN’A DA SORMUŞTU

‘Ibra’ lakaplı yıldızın Twitter hesabına Galatasaray taraftarının her gün gönderdiği yüzlece mesajın dönüşü olumlu oldu.

Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı’ndan arkadaşı Erkan Zengin’den de bilgi aldı. Youtube’dan izlediği İstanbul videoları da Ibrahimovic’i büyüledi. “İstanbul çok çekici bir şehir” diyen Ibrahimovic’in “Opsiyonlar arasında İstanbul önemli bir yer tutuyor” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yıldız futbolcunun, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi nedeniyle cazip bulduğu da gelen haberler arasında…

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler