SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözü ikinci kupada

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle birlikte sarı kırmızılı takımın havasının değiştiğini ve iyi işler yapmaya başladıklarını söyledi.

Cemre Kardeş ile 16 Haziran'da evlenecek olan Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'na düğün davetiyesini veren İnan, ziyaretin sonunda yaptığı konuşmada, "Hamza hocanın gelmesiyle birlikte takımın havası değişti ve iyi işler yapmaya başladık. Ayrıca takımımızın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle birlikte lige ve kupaya daha fazla konsantre olduk ve Türkiye'de 4. yıldızı takan ilk takım olduk. 3 Haziran'da Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası finalini de kazanarak, sezonu iki kupa ile kapatmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray kongre üyesi de olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, Selçuk İnan nezdinde tüm takımı kutladığını söyledi. Başkan Kerimoğlu, takımda oluşan kolej havasının başarıyı getirdiğini gördüğünü ifade etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler