SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo: İstanbul'a 1 yıllığına gelmiştim

Şampiyon Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Melo, çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın yıldız ismi Felipe Melo, önemli açıklamalarda bulundu.

'Flamengo'nun ilgisi vardı'

Ülkesinin basınından Globo Esporte'ye geniş bir röportaj veren Brezilyalı orta saha oyuncusu, Flamengo'nun kendisini transfer etmek için menajeriyle görüştüğünü itiraf etti. Sambacı, "Durumumu araştırmışlar. Menajerimle bir görüşme gerçekleştirdiler, fakat daha fazla ileri gitmedi. Görüşmelerin içinde ben yoktum. Zaten Galatasaray'da yeni başkan sözleşmemi yenilemek istiyor" dedi.

'Sakatlandığımda 1., döndüğümde 3. sıradaydık'

Bu sezonki şampiyonluk sürecinden ve sakatlığı döneminde yaşadıklarından söz eden Melo, "Uzun bir sezon oldu. Ameliyat oldum ve 3 ay futbol oynayamayacağımı sözlediler. Sezonu kapatacağım dile getirildi. 10 maçı özveriyle, iğnelerle oynadım. Çünkü takımın bana ihtiyacı vardı. Sakatlandığımda liderdik, döndüğümde 3. sıradaydık. Yeniden oynamaya başladığımda 6 maç kazandık, bu takım oyununun sonucuydu. Zorlu bir dönemdi. Bu süreçte bana destek olan aileme, arkadaşlarıma ve fizyoterapistime teşekkür ederim" diye konuştu.

'İstanbul'a 1 yıllığına gelmiştim'

Sambacı, "Aslında İstanbul'a 1 yıl oynamak için gelmiştim. Galatasaray'dan önce neredeyse Paris Saint-Germain'e imza atıyordum. Galatasaray'a şans verilmiyordu ve ligde kötü bir sezon geçirmişlerdi. Transfer oldum ve Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdık. Sonra yine kiralık oynadım, ardından bonservisimi aldılar. 1 seneliğine geldim, 4 yıldır buradayım. Muhteşem taraftarları olan harika bir kulüple tarih yazdığımın farkındayım. Türkiye'de 4. yıldızı ilk biz taktık" ifadelerini kullandı.

'Herkes Alex'e saygı duyuyor'

Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Türkiye'de herkes Alex de Souza'ya saygı duyuyor. Sadece Fenerbahçe taraftarı değil, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da dahil. Benim de taraftarlarla yakın bir ilişkim var. İlk yılımda şampiyon olduk, büyük bir ilgi vardı. Sokakta yürüyemiyordum. Tweet attığım için ceza aldığımda evimin kapısına destek için binlerce taraftar geldi. Onlarla konuşmak için evden çıktım ve beni havaya attılar. Bir anda parti havası oluştu, muazzam bir duyguydu. Her hafta telefon numaramı değiştirmek zorunda kalıyorum diyebilirim. Çünkü hep bulup arıyorlar" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler