SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taraftar şampiyonluğu kutluyor

2014-2015 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları Florya'ya akın etti.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekibin taraftarları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti. 4. yıldızı takmanın sevincini yaşayan taraftarlar, meşaleler ve bayraklarla tesislerin önüne gelerek şampiyonluk sevincini doyasıya yaşamaya başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önündeki kalabalığın önümüzdeki saatlerde daha da artması bekleniyor.

Öte yandan Taksim Meydanı'nda da toplanan Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

[Hayaller 4 yıldız, gerçekler Galatasaray](https://www.mynet.com/galeri/sampiyon-galatasaray-ezeli-rakiplerine-yagdirdi-154686-myspor)[-![Şampiyon Galatasaray ezeli rakiplerine yağdırdı](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122924/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/sampiyon-galatasaray-ezeli-rakiplerine-yagdirdi-154686-myspor)

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için Taksim Meydanı'na akın etti. Ellerinde bayraklarla meydanda toplanan çok sayıda Galatasaray taraftarı, ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.

KINALI KOYUN İLGİ ODAĞI OLDU

Şampiyonluk kutlamalarına kınalı koyunuyla katılan bir vatandaş ise taraftarlar arasında ilgi odağı oldu. Kınalı koyunun boynuna sarı-kırmızı atkı takan taraftarlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Bazı taraftarlar ise şampiyonluğu otomobilleriyle meydanda tur atarak kutladı.

Polis ekiplerinin ise Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresinde güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler