SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray zengin oldu!

4. yıldızı takarak şampiyonluk sayılarında Fenerbahçe'nin önüne geçen (20-19) Galatasaray, kasasına da yaklaşık 200 milyon TL koyacak gibi...

Galatasaray şampiyonluğa ulaşıp Devler Ligi'ne direkt gitmeyi garantilerken önemli bir geliri de kasasına koymayı garantiledi.

Sarı-Kırmızılı ekip ulaştığı başarıyla yaklaşık 200 milyon TL gibi bir miktara ulaşma şansına sahip oldu.

[](https://www.mynet.com/galeri/sampiyon-galatasaray-ezeli-rakiplerine-yagdirdi-154686-myspor)[Hayaller 4 yıldız, gerçekler Galatasaray](https://www.mynet.com/galeri/sampiyon-galatasaray-ezeli-rakiplerine-yagdirdi-154686-myspor)[-![Şampiyon Galatasaray ezeli rakiplerine yağdırdı](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122924/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/sampiyon-galatasaray-ezeli-rakiplerine-yagdirdi-154686-myspor)

Peki o gelirler neler? İşte o tablo:

- Süper Lig'e katılım payı ve şampiyonluk primi ve diğer bonuslarla TFF havuzundan yaklaşık 100 milyon TL.

- Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım bonusu olarak 12 milyon garanti. Eğer Fenerbahçe gruplarda elenir ve Galatasaray tek başına kalırsa, 15-16 milyon Euro civarında yayın hakkı. Gruptaki her galibiyetten 1.5 milyon Euro, her beraberlikten 500 bin Euro.

- Geçmiş şampiyonluklarda 100 bine yakın forma satan Galatasaray, diğer ürün satışlarıyla birlikte storelardan 10 milyon TL civarında kar edecek.

- Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de ayrı ayrı ya da tek bir sponsorla çalışabilecek. Bu kalemden beklenen gelir yıllık 10 milyon TL.

- Ve kombine satışladı. Direkt Devler Ligi'ne katılımdan dolayı kombine kart satışı konusunda hayli avantajlı. 40 bin civarında kombine satıldığı takdirde ekstradan 10 milyon TL daha gelecek.

HAMZA HAMZAOĞLU TARİHE GEÇTİ

DİYARBAKIR'DA GALATASARAY BAYRAĞI YAKILDI

MELO'DAN ÇILGIN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

İŞTE GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİ

ŞAMPİYON GALATASARAY

GALATASARAYLI TARAFTARLARI DENİZE ATTILAR

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler