SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk İnan derbide sahada olacak

Gençlerbirliği maçında sakatlanmasının ardından yoğun tedaviye alınan Selçuk İnan dün akşamki taktik çalışmaya çıktı. Galatasaray kaptanı Beşiktaş derbisinde sahadaki yerini alacak.

Galatasaray'da sezonun kader maçlarından Beşiktaş derbisi öncesi yaşanan gelişme teknik heyeti sevindirdi. Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve bir haftadır yoğun bir şekilde tedavi gören takım kaptanı Selçuk İnan, dün akşam yapılan son taktik antrenmanına katıldı. Selçuk’un bugünkü maçta forma giyebileceği öğrenildi.

Hocası Hamza Hamzaoğlu ile baş başa bir görüşme yapan Selçuk’un, “Hocam bu bizim şampiyonluk maçımız. Arkadaşlarımı bu maçta yalnız bırakamam. Kendimi iyi hissediyorum” dediği, Hamzaoğlu’nun ise doktorlarla da konuşarak oynaması için yeşil ışık yaktığı bildirildi. Kritik maç öncesi Selçuk’tan gelen iyi haberle rahatlayan Hamza Hamzaoğlu’nun, Hamit’in de yüzde yüz hazır olmaması nedeniyle riski göze aldığı belirtildi.

ARENA'DA REKOR GECESİ

Türk Telekom Arena’da bu sezon ilk kez kapalı gişe maç izlenecek. Beşiktaş derbisinin biletlerini tüketen Sarı-Kırmızılı taraftarlar sezonun rekoruna imza atacak. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maçı şölen havasına çevirecek olan taraftarlar, hem pankartlarıyla hem de şovlarıyla takımlarına itici güç sağlamaya çalışacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler