SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas'ta maçtan sonra ortalık karıştı!

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'da 90.dakikada büyük öfke ile maçın temsilcilerine çıkıştı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Protokol Tribününde yerinden kalkan ve maçın temsilcileri Adnan Şeker, Rauf Onur Ek ve Rıdvan Çalıkuşu'nun yanına gelen Odyakmaz bağırarak " Ayıptır günahtır yazıktır. Bu hakem bir daha buraya, Sivas'a gelmesinAllahtan korkun. Bir daha buraya gelmesin bu hakem......Hakkımızı yiyorlar. Bu kadar ucuz karar olmaz." diyerek temsilcilere bağırdı

HAMZAOĞLU VE YASİN'E BÜYÜK TEPKİ

Maçtan sonra takımlar soyunma odası tüneline giderken Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi Galatasaraylı Yasin'e küfür edip itti. Bu olayın ardından soyunma odası tünel girişi bir anda karıştı. Dzamali, Sabri ve ile bazı Galatasaraylı oyuncular da olaya karıştı. Sivasspor'dan Batuhan da tartışmaya girdi. Karşılıklı itişmeler yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun da dahil olmasıyla olay daha da büyüdü. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak oyuncularını sakinleştirmeye çalışarak içeriye sokmaya çalıştı.

[Maçtan kareler-![Sivasspor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122865/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/sivasspor-galatasaray-macindan-kareler-154662-myspor)

Bu sırada polisler de hemen kalkanlarını kaldırıp tribünlerden gelen yabancı maddelere engel olmaya çaluıştı. Olayların yatışmansın ardından Sivasspor başkanı Mecnun otyakmaz, Galatasaray soyunma odasına giderek sarı kırmızılıardan özür diledi. Hamza Hamzaoğlu, "bu münferit bir olay bir kaç kişinin yaptığı bir olayı Sivaspor'a mal edemeyiz" diyerek oyuncularını sakinleştirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler