SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Şükür konuştu! Ortalık yıkıldı!

Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, katıldığı bir televizyon programında eski defterleri açtı. Dönemin yöneticisi Burak Elmas ise Şükür'ün açıklamaları sonrası kafa karıştıran bir tweet geldi.

Bugün TV'de yayınlanan 'Ceza Sahası' programına katılan Hakan Şükür, büyük başarılar kazandığı Galatasaray'dan 2000 yılında yaşadığı ayrılığa dair açıklamalarda bulunurken, dönemin kulüp yöneticisi Burak Elmas hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

"DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN"

O dönemde Galatasaray'dan gönderildiğini iddia eden eski futbolcu, Burak Elmas'ın A Milli Takım kampında yaptığı ziyaret için, "Dostlar alışverişte görsün. Göstermelik bir ziyaretti. Benimle anlaşmamak üzerine gelmişti. 'Bakın biz gittik, görüştük ama anlaşamadık' demek içindi" şeklinde konuştu.

O dönemde Şükür'ün adı Inter ile anılıyordu ve Elmas'ın yaptığı görüşme sonrası gazetelere Hakan'ın, "Inter'le anlaştım. Galatasaray'da devam etmeyeceğim" sözleri taşınmıştı. Efsane golcü, 2000'de 13 milyon TL'ye Inter'e transfer olmuştu.

BURAK ELMAS'TAN TWEET

Hakan Şükür'ün TV'de konuştuğu sırada Burak Elmas da kendisine ait twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Eski yönetici, "Bazen susmasını bilmek lazım." şeklinde bir tweet attı. Bu ifadelerin muhabatının Şükür mü olduğu yoksa benzer dakikalarda Beyaz TV'de açıklama yapan Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman mı olduğu belirlenemedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler