SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TT Arena'da tartışma yaratan gol

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği maçına Wesley Sneijder'in attığı gol damga vurdu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yenidği maçın ardından Sneijer'in attığı gol pozisyonunda Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan'ın topa elini uzatmadığı iddiaları gündeme oturdu.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Gençlerbirliği maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122829/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-genclerbirligi-macindan-kareler-154647-myspor)

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar’ın Galatasaray-Gençlerbirliği maçı ile ilgili tweetleri kafalarda soru işaretleri bıraktı. Çakar, "Gençlerbirliği kalecisi şutta elini niye geri çekiyor? Çok tuhaf. Cavcav’ın evlatları kaleci Ferhat ve Stancu'nun gurur gecesi. Bu geceyi Türk futbolu asla ama asla unutmamalıdır" diye yazdı. Çakar’ın bu tweetleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başta eski FIFA hakemi Ahmet Çakar'ın iddialarının ardından sosyal medyada da yoğun bir şekilde konuşulan konuya bir yorum da Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, "Kaleci topa uzanmak istedi ancak uzanamadı, hazırlıksız yakalandı" ifadelerini kullandı.

Lig TV yorumcusu Tümer Metin ise "Ferhat bu topa hiç atlamasaydı ne denilecekti? Terse giderken yakalandı denilecekti" ifadesini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler