SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdurrahim Albayrak'tan şok itiraf!

CNN Türk'e konuk olan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak dün CNN Türk’teki “Hafta Sonu Keyfi” programına konuk oldu. İşte Albayrak’ın birbirinden önemli açıklamaları:

- Allah rakip taraftarlara da sabır versin. Heyecandan öleceğiz. Her türlü ilacı alıyorum. Lig bitsin 10 gün vaktimi sağlığıma ayıracağım. Bütün muayenelerimi yaptıracağım. Kafayı sıyırmak üzereyim.

- Konyaspor maçından önce Hamza Hoca ile adettendir; gidip Aykut Hoca’ya ‘Hoş geldin’ dedik. Aykut Hoca bana ‘Sen futbolculardan çok terliyorsun’ dedi. Hamza Hoca ‘Bazen maçı bırakıyorum, başkana bakıyorum’ yanıtını verdi.

- Yönetici olarak bir deplasmanı bırakın bir idman kaçırmam. Yağmur yağıyorsa da yağmurun altında idmanı izlerim. Ben bu takıma bu renklere aşığım.

YANIMDAKİ TARAFTARI YANLIŞLIKLA BOĞUYORDUM

- Kadroya giremeyen, sakat ya da cezalı olan futbolcular tribünde yanıma oturmazlar onları sakatlarım diye... Unutulmaz Neuchatel maçında 3.gole sevinirken yanımdaki taraftarı yanlışlıkla boğuyordum.

- Pazartesi stres başlıyor. Mersin en önemli maçımız. Çünkü Mersin’de kazanırsak büyük yol kat etmiş oluruz. Daha sonra iki maçı içeride oynuyoruz.

- Rize’nin ligde kalması gerek. Yoksa 34.haftadaki Rize-Galatasaray maçı ömrümün en zor maçı olur. Rize de Galatasaray da benim canım.

ŞAMPİYONLUK DERBİYE KALIRSA, BEŞİKTAŞ'I YENERİZ

- Şampiyonluk derbiye kalırsa, Beşiktaş’ı yenip Rize’ye şampiyon gideriz.
- Benim için en büyük hoca Galatasaray’ı çalıştıran hocadır, yani Hamza Hoca. En büyük yıldız da Metin Oktay’dır.

- Dursun Abi’yi (Özbek) başkanlığa öneren kişilerden biriyim.

- Duygun Yarsuvat başkan, kıskançlığı olmayan müthiş insan. Ona ‘Hayır’ desem kendimi affetmezdim.

- Keşke Galatasaray Liseli olsaydım dediğim zamanlar oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler