SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk Şahin’e şampiyonluk göndermesi

Salı gecesi dünya evine giren Selçuk Şahin'i en mutlu gününde Galatasaraylı Burak Yılmaz ile Selçuk İnan da yalnız bırakmadılar... Selçuk İnan ve Burak, "Ay sonu şampiyonluğu düğün gibi kutlayacağız" diyerek gecenin esprisini patlattı.

Salı gecesi Emel Demiryürek ile evlenen Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'in düğününe Sarı-Lacivertli futbolcular tam kadro katılırlarken, Başkan Aziz Yıldırım da düğündeki yerini almıştı. İstanbul Büyükşehir Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Başakşehirspor Kulübü'nün başkanı olan Göksel Gümüşdağ'ın kıydığı nikah törenine Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 as futbolcusu Burak Yılmaz ve kaptan Selçuk İnan da katıldılar. Sahadaki rekabetin sahada bırakıldığı gecede yine de ince espriler vardı. Selçuk Şahin'i tebrik eden Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, "Bu gece senin gecen. Senin düğünün. Ama bizim düğünümüz ay sonunda olacak" diyerek şampiyonluk yarışından küçük bir göndermede bulundular.

SELÇUK ŞAHİN'İ UĞUR BORAL DA YALNIZ BIRAKMADI

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın bu esprisi düğün gecesine ayrı bir boyut katarken Fenerbahçeli futbolcular da "Neden çifte düğünümüz olmasın" diyerek karşılık verdiler. Daha sonra düğün töreninden ayrılan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı Sarı-Lacivertli futbolcular uğurladı. Bu arada Selçuk Şahin'in düğün gecesinde Beşiktaş'tan bir temsilci vardı. Yıllarca Selçuk ile aynı formayı ıslatan Uğur Boral da eski takım arkadaşını yalnız bırakmayanlar arasındaydı. (takvim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler