SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Duygun Yarsuvat Aziz Yıldırım ile neden buluşmadı?

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın birlikte katılacağı ancak iptal edildiği açıklanan “Sporda Şiddet ve Kulüpler Kanun Tasarısı Taslağı” adlı panelin altından bambaşka bir olay çıktı. Çağlayan Adliyesinde bu paneli düzenleyen ve organize eden Emre isimli baro avukatının geçmişte twitter hesabından Galatasaray Kulübüne ağza alınmayacak küfür ve hakaretler ettiği ortaya çıktı.

'DUYGUN YARSUVAT - AZİZ YILDIRIM BULUŞMASI İPTAL OLDU' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu tweetlerden haberdar olan Duygun Yarsuvat, bürosuna paneli düzenleyen hukukçuları çağırıp önlerine geçmişte yazdıkları bu mesajları koydu.

Avukatlar “ Böyle bir yanlış yaptık, özür dileriz” dedi. Ancak Başkan Duygun Yarsuvat, “Siz Galatasaray’a nasıl küfredersiniz. Siz hukukçu, avukatsınız. Basit bir insan gibi davranamazsınız. Ağır olmalısınız. Sizin düzenlediğiniz organizasyona katılmıyorum” diyerek panele katılmaktan vazgeçti.

Yarsuvat'ın katılmama kararı sonrasında panelde iptal edildi. Panele gitmeyecek olan Yarsuvat, bugün Kayseri'ye giderek kadın basketbol takımına final serisinin 3.maçında destek verecek

ÖZBEK: KATILMAMASI DOĞRU KARAR
Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ise Duygun Yarsuvat'ın panele katılmamasında etkisi olduğu ile ilgili iddiaya " Galatasaray'da başkanlık sistemi vardır. Ve Duygun Yarsuvat da kendi kararını verecek değerde saygın bir hukuk profesörüdür. Kendisinin panele katılmaması da doğru ve yerinde bir karardır"

Dursun Özbek, Galatasaray'ın şike ile ilgili söyleyeceği bir sözü olmadığını belirtip "Galatasaray şike davasında adı geçmeyen bir kulüp bunu muhataplarına sorun"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler