SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda 'üçlü'yü konuşuyor

Wesley Sneijder'in Akhisar maçının ardından taraftarla bütünleşmesinin görüntülerine yer veren Hollanda basını, 'üçlü' hareketini okurlarına tanıttı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in sarı-kırmızılı forma altındaki macerası, ülkesinde gündem yaratıyor. Portakallar'ın göz bebeği olan 30 yaşındaki futbolcunun son Akhisar maçındaki hareketleri, ülkede bir kez daha ön plana çıkmasını sağladı.

De Telegraaf gazetesi oyuncuyla ilgili özel bir habere imza atarak, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Sneijder'in taraftarla olan ilişkisini masaya yatırdı. Yıldız futbolcunun, kariyeri boyunca hiç olmadığı kadar taraftarlarla içli dışlı olduğuna dikkat çekilen haberde, Türkiye'de 'üçlü' olarak bilinen hareket Hollandalı okurlara tanıtıldı.

Türkçe 'üçlü' şeklinde haberde yer verilen kavramın, Türkiye'deki tribün kültüründe bir ritüel olduğu, Galatasaray'da bu alkışlı hareketin, kulübün takma ismi olan 'Cim Bom Bom' nidasıyla birleştirildiği aktarıldı. Sneijder'in daha önce de yaptığı hareketi, Akhisar maçından sonra da taraftarlarla gerçekleştirdiğine dikkat çekildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler