SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da bir skandal daha

Galatasaray'da başkan adaylarından Turgay Kıran'ın listesindeki bazı isimlerin aidatını yatırmadığının ortaya çıkmasının ve bazılarının ise rızasının olmadan isimlerinin listelere eklenmesinin ardından bir skandal daha ortaya çıktı.

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesinde son listeler kulübe verilirken, Turgay Kıran'ın listesinde bir büyük yanlış daha ortaya çıktı.

Son olarak listede bulunan Eran Tapan'ın aidatını yatırmadığı tespit edilmiş ve Kıran, Tapan'ın yerine apar topar başka bir aday aramak zorunda kalmıştı.

Bazı isimlerin de rızalarının olmadan listeye eklendiği öğrenilmişti.

Hem Özbek'in hem Kıran'ın listesinde!

Turgay Kıran'ın verdiği son listede Disiplin Kurulu üyesi olarak gözüken, Celal Açar'ın da bu durumdan haberi olmadığı ortaya çıktı. Kulüpte yaşanan ikinci skandal ise Açar'ın aynı zamanda Dursun Özbek'in listesinde olması... Ancak Celal Açar, Dursun Özbek'in listesine kendi isteğiyle girdi. Kıran'ın listesinde olduğunu ise daha sonra öğrendi.

Turgay Kıran'a tepki...

Kulüpte daha önceden Disiplin Kurulu başkanlığı da yapan Açar, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Değerli Galatasaraylılar,

Başkan adaylarımızdan sayın Turgay Kıran'ın beni listesinde disiplin kuruluna yazmuış olduğunu Galatasaray Tv'den öğrenmiş bulunmaktayım. Bana haber verilmeden benimle konuşulmadan yapılan bu işlemden haberim yoktur. Kendisine de derhal telefon ederek bu hatayı düzeltmesini rica ettim. Galatasarayımız'a yakışmayan bu tip işlerden lütfen vazgeçelim.
(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler