SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo’ya 2 maç men, Sergen’e yok

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Sergen Yalçın'a, ettiği küfürler nedeniyle ceza vermemesi Galatasaray taraftarlarını kızdırdı... Sarı-kırmızılı taraftarlar, örnek olarak Felipe Melo'nun sezon başında aldığı 2 maçlık men cezasını örnek gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın için ceza tayinine yer olmadığına karar verdi. Bu karar sonrasında Galatsaray taraftarları TFF’ye olan tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi.

NEDENİ MELO

Sezon başında bir Galatasaray hesabının, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’a ettiği küfürü RT eden(paylaşan) Galatasaraylı Felipe Melo, Disiplin Kuruluna sevkedilmiş, sonrasında da Brezilyalı oyuncuya 2 maç men cezası verilmişti.

SERGEN YALÇIN’A CEZA YOK

Galatasaray ile oynadıkları maç sonrasında Instagram hesabında kendisine edilen küfürlere aynı şekilde küfürlü mesajlarla cevap veren Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ceza almaması sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı…

İşte sosyal medyada verilen tepkilerin bazıları:

@EnBuyuksunGS
Sergen Yalçın, G.Saray maçı sonrası yaptığı açıklamaları nedeniyle PFDK’dan ceza almadı. Melo RT yaptığı için ceza almıştı.

@cokyazdim
Sanırım bu gidişle sosyal medya paylaşımından ceza alan ilk ve son kişi Melo olacak.

@AslanStatistic
PFDK’ya sevkedilen Sergen Yalçın, ceza almadı. Felipe Melo ise kendi yazmadığı bir tweeti rt edince ceza almıştı.

@dmntd1905
Sergen ceza almiyor Melo bilmedigi bir dili RT ettigi icin ceza aliyorsa orada hukuktan adaletten bahsedemezsiniz

@tanerkrmn
Bununla beraber bir RT için Melo’ya ceza verenler, Galatasaraylı taraftarlara küfürler savurmasına rağmen Sergen Yalçın’ı es geçti.

(amkspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler