SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da otel skandalı

Akhisar Belediyespor maçı için İzmir'e giden Galatasaray Futbol Takımı, önceden yazılı başvuruda bulunmasına rağmen Trabzonspor-Beşiktaş maçını izleyemedi. Digitürk abonesi olmayan otelin yetkilileri, sezon sonuna dek abonelik için 6 bin TL isteyen Digitürk'e 'hayır' cevabını verince büyük skandal yaşandı.

Spor toto süper lig'de bugün Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, bu kritik maç öncesi büyük bir skandal yaşandı...

Karşılaşma için dün İzmir'e giden sarı kırmızılı kulübün yetkilileri, seyahati organize eden turizm firmasına bir yazı göndererek, "Pazar akşamı saat 19.00'da oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçını takım halinde izlemek istiyoruz. Lütfen planlamayı buna göre yapın" talebinde bulundu. Tur şirketi de bu durumu Galatasaray'ın konakladığı Swissotel Efes yetkililerine bildirdi.

OTELİN DİGİTÜRK ABONELİĞİ YOKMUŞ

İşte skandal bu noktada başladı. Swissotel Efes'te Lig TV yayını yoktu. Digitürk abonesi olmayan otelin yetkilileri Digitürk ile görüşüp, "Bizim üyeliğimiz yok ama Galatasaray Futbol Takımı otelimizde konaklıyor, bir maçlığına yayın sağlayabilir misiniz?" diye sordu. Ancak Digitürk görevlileri, tek maçlığına yayın veremeyeceklerini belirtip, "Sezon sonuna dek 6 bin lira karşılığında sizi üye yapabiliriz" cevabını verdi.

6 BİN LİRAYI ÖDEMEDİLER

Swissotel Efes bu parayı ödemeyi kabul etmedi. Turizm şirketi ve Galatasaray yöneticileri devreye girip krizi çözmeye çalışsa da ne otel yönetimi ne de Digitürk geri adım attı. Bunun sonucunda da Galatasaray Futbol Takımı, şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı kritik maçı izleyemedi. (hürriyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler