SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e uyarı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar deplasmanı öncesi Wesley Sneijder'i uyardı: “Bu hafta Melo ve Hamit olmayacak. Senin orta sahaya daha fazla yardım etmen lazım. Bizi savunmada 9 kişi bırakma. Yük senin omuzlarında.”

Ligde bitime 6 hafta kala yarın Akhisar Belediye ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da, yük Wesley Sneijder’in omuzlarında olacak. Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, dün Hollandalı yıldızla özel bir görüşme yaptı.

Wesley’den biraz daha fazla sorumluluk almasını isteyen Hamza hoca, “Bildiğin gibi bu hafta Melo cezalı, Hamit sakat. İkisi de takımda olmayacak. Bu yüzden senin orta sahaya daha fazla yardım etmen lazım. Selçuk ve Emre geride yalnız kalırsa, savunmada çok sıkıntı yaşarız. Bizi savunmada 9 kişi bırakma. Deyim yerindeyse, yük biraz da senin omuzlarında olacak. Biz orta alanı güçlendirdikten sonra, seni 10 numaradaki pozisyonuna geri alacağım” ifadesini kullandı.

Kontrat haberi mutlu etti

Sneijder de, hocanın bu isteğinin haklı olduğunu belirterek, elinden geleni yapacağını söyledi. Son dönemde adı Fransız devi PSG ile anılan 31 yaşındaki oyuncu, kariyerine Galatasaray’da devam etmek istediğini net şekilde dile getirmişti. Kulüple yeni kontrat yapmayı planlayan Sneijder’in, başkan adaylarından Dursun Özbek’in, kendisiyle yola devam etme isteğini öğrenince büyük mutluluk yaşadığı kaydedildi. (fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler