SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamza Hamzaoğlu: Ya olacak ya olacak!

Hakan Balta'nın golüyle gelen 3 puanın sevincini tribünlerle paylaşan Hamzaoğlu, soyunma odasında öğrencileriyle yaptığı toplantıda da şampiyonluk mesajı verdi: “Biz istersek, bu işin olacağını söylemiştim. Bundan sonra işimiz daha da zor olacak, ama bu iş ya olacak ya da olacak.”

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun şampiyonluğa olan inancı, Gaziantepspor galibiyetiyle birlikte tavan yaptı. Hakan Balta’nın golüyle gelen 3 puanın ardından stadı dolaşarak tribünleri selamlayan Hamza hoca, daha sonra soyunma odasına geçip, oyuncularıyla adeta bir şampiyonluk konuşması yaptı. “Biz istersek, bu işin olacağını söylemiştim” diyen 45 yaşındaki teknik adam, “Bundan sonra işimiz daha da zor olacak. Ama biz istediğimiz, mücadele ettiğimiz sürece bu iş bizim istediğimiz gibi olacak. Zor da olsa, bu iş ya olacak, ya olacak, başka bir seçenek yok” ifadesini kullandı. Ligin geri kalanında tek bir puan kaybının bile telafisinin olmayacağını vurgulayan Hamza hoca, “Biz kazandıkça, rakiplerimiz baskı altına girecek” yorumunu yaptı.

‘Beşiktaş değil, her maç final’

Hamzaoğlu ayrıca, oyuncularından sadece 33. haftadaki Beşiktaş derbisini final olarak görmemelerini istedi. Kalan 6 maçın tamamını ‘final’ diye nitelendiren başarılı çalıştırıcı, “Her galibiyete 3 puan veriyorlar. Kimi yenersek yenelim, sonuç aynı olacak. Rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkan her oyuncunun bir amacı vardır. Bunu Gaziantep karşısında gördük. Çok dikkatli ve konsantre olmak zorundayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler