SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'dan gol kaçırma rekoru

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz kariyer rekorunu kırdı ancak gol kaçırma konusunda en kötü performansını sergiledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hamza Hamzaoğlu’nun hafta içinde “Yüzde yüz hazır değil” dediği Burak Yılmaz, attığı 8 şutla bu sezonki kariyer rekorunu kırdı... Ancak gol kaçırma konusunda da bu sezonun en kötü performansını gösterdi.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Gaziantepspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122623/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-gaziantepspor-macindan-kareler-154582-myspor)

41’de topu Eray’a nişanladı... İkinci yarıda 5 dakika içinde 3 önemli pozisyondan yararlanamadı. 73’te altı pasın içinden auta attı. 75’te kaleyi tutturamadı. 78’de Sabri’nin ortasında bomboş durumdayken topu kafayla dışarı attı. Son bölümde de yine kötü bir şut çıkardı.

Hamzaoğlu, “Üst üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle biraz daha kontrollü mücadele etti. Savunma anlamında bir kişi eksik kaldık gibi de oldu ama girdiği önemli pozisyonlar vardı. Bundan sonraki maçlarda daha rahat oynayacağını düşünüyorum. Kendisine daha güvenli şekilde sahada olacaktır” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler