SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdüreceğiz'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçı sonrası konuştu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sahasında misafir ettiğiği Gaziantepspor'u 1-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray'da teknik patron Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Gaziantepspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122613/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-gaziantepspor-macindan-kareler-154582-myspor)

Kritik müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Zor oldu ama sonuca ulaşmayı başardık. Çok fazla pozisyon kaçırdık. Zaman zaman strese girdik. İlk devrede istediğimiz performansı ortaya koyamadık. Dün rakibimiz puan kaybedince bu maç daha fazla önem kazanmıştı. İkinci yarıda daha fazla topa basarak oynadık, bu sayede etkimiz ve pozisyonlarımız arttı. Son dakikalarda da olsa golü bulduk. Bu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Kolay olmayacak ama ipi göğüskleyeceğimizi düşünüyorum. Kenarda maçı izlerken, çok pozisyona giriyoruz, illa ki biri gol olacak diye düşündüm. Oyuncularımı motive etmeye çalıştıom ki inançlarını kaybetmesinler. Gaziantep'i de mücadelesinden ötürü kutluyorum. Bruma ve Yasin'i ilk 11'de düşünmedik. Çünkü onlarından defans arkalarına koşularından rakip yorulunca faydalanmak istedik. Onlar oyuna girince de düşüncemiz sahaya yansıdı, etkili oldular. Tüm oyuncularım görevlerini yaptı" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler