SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Albayrak: 'Karar vermedim daha'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar yaptı.

NTV Spor canlı yayınında önemli açıklamalar yapan Albayrak, şöyle konuştu:

"Zor maç olacak, bunun bilincindeyiz. Trabzonspor da formda ve iyi bir ekip. Dün akşam Hamza hoca ile geç saatlere kadar toplantı yaptık. Duygun Başkan da burada olacak maçı izlemek için.

Şu an seçimi düşünmüyorum. Sadece 4. yıldıza odaklndık. Ben karar vermedim daha, bir iki gün içinde karar vereceğim. Dursun Özbek ile sık sık konuşuyoruz. İrfan abi ve Ali Dürüst ile de konuşuyoruz. Neler yapabiliriz diye.. Ama şu an bir karar vermedim. Bizim için önemli olan şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak çok önemli. Ayak bastı parası ve orada alacağınız başarıya bağlı olarak kazanacağınız para çok önemli bir gelir kapısı olacaktır.

Bütün başkan adaylarından rica ediyorum şampiyonluk yolunda şu hocayı getireceğim, bu oyuncuyu getireceğim gibi şeyler söylenmesin. Herkes şampiyonluğa odaklansın. 8 haftalık bir periyot kaldı.

Sağlık sorunlarım olduğu için ailem baskı yapıyor bırakmam konusunda ama ben yine de Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Son kararımı 1-2 gün içinde vereceğim."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler