SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da yönetici depremi

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun son toplantısında büyük depremler yaşandı. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, başkan adayı olmaya hazırlanan Dursun Özbek'i şoke eden kararlarını açıklarken, başkan Duygun Yarsuvat, 2. başkan Hamdi Yasaman'la ipleri kopardı.

Galatasaray'da mali kongre geride kaldı ancak yansımaları hala hissedildi. Dünkü yönetim kurulu toplantısında yeni depremleri andıran gelişmeler vardı...

Kongre sonrası gözler 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken başkan yardımcısı Dursun Özbek çalışmalara başlamıştı... Ve Galatasaray Futbol A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst ile başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak da onunla beraber hareket ediyordu. En azından şu ana kadar öyle bir izlenim yaratılıyordu. Ancak gelin görün ki mali kongrede Albayrak'ın eleştiriler üzerine salonu terk etmesi ve sonrasında yaşananlar Dursun Özbek'te soru işaretleri yaratmıştı.

"HİZMETE DEVAM AMA SİZİNLE DEĞİL"

İşte dün sabah yapılan (normalde akşamdı) toplantıda ikili ile Özberk arasında "seçim" gündeme geldi... Dürüst ve Albayrak yaptıkları 'seçimi' açıkladılar ve Özbek'e "Galatasaray'a hizmete devam ama sizinle değil. Biz yokuz" dediler. Özbek de ikili hakkında soru işaretleri vardı ama somutlaşmamıştı.

Yönetimde yaşananlar sadece bununla da sınırlı değildi... Toplantıya bir de Hamdi Yasaman ile Albayrak'ın tartışması ve başkan Duygun Yarsuvat'ın olaya 'nokta koyması' damga vurdu. Yasaman, Albayrak'ı kulüp üzerinden reklam yapmakla suçladı...

Başkan Yarsuvat ise Hamdi Yasaman'ın yersiz konuşmalarına ve demeçlerine vurgu yapıp "istifa et Hamdi" dedi. (3puan)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler