SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Fernandao'ya mesaj

Galatasaray'ın kurmayları, Bursaspor'da kiralık forma giyen Fernandao'ya, “Kulüpteki seçim mevzusu kafanı karıştırmasın" mesajı gönderdi.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray’da listenin en tepesinde, Bursaspor’un kiralık oyuncusu Fernandao yer alıyor. Brezilya ekibi Atletico Paranaense’den 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan tecrübeli oyuncunun, Yeşil-Beyazlılar’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bursa cephesinde Başkan Recep Bölükbaşı, Fernandao’yu takımda tutacaklarını söylüyor. Ancak Bölükbaşı bu sözünde ısrarcı olmasına rağmen henüz Bursa’nın, bu yönde Atletico’ya resmi bir talebi bulunmuyor. Ekonomik anlamda da sıkıntılar yaşayan Timsah’ın, Sambacı’ya bonservis bedelini vermesi zor gözükürken, Galatasaray da, Fernandao ile temaslarını artırmış durumda. Cim Bom’da, mayıs ayında yapılacak seçimin bu transferi engellememesi için büyük bir titizlikle çalışan yönetim, kendilerinden sonra gelecek ekibe de yardımcı olmak konusunda son derece kararlı gözüküyor.

Atletico’nun yanıtını bekleyecek

28 yaşındaki forveti, Fenerbahçe’nin de istemesi sebebiyle Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı oyuncuya, “Seni tatmin edecek ücreti vereceğiz. Kulüpteki seçim konuları seni etkilemez. Bizim teklifimizi görmeden, hiçbir yere imza atma” mesajını gönderdi. Daha önce menaceri vasıtasıyla Türkiye’de kalmak istediğini dile getiren golcü futbolcunun, kulübünün izleyeceği yola göre hareket etmesi bekleniyor. Fernandao’nun yakın çevresine bu konuyla ilgili olarak, “Atletico ile sezon sonuna doğru bir görüşme yapacağım ve buna göre de net kararımı vereceğim” ifadelerini kullandığı bildirildi. (fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler