SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Galatasaray’a geldiğim için pişmanım'

Galatasaray'ın Makedon yıldızı Goran Pandev, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için pişman olduğunu ifade etti.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Goran Pandev, sarı-kırmızılı ekipteki geleceği hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Ara transferde Napoli’den transfer edilen tecrübeli golcü, Galatasaray’ı tercih etmesiyle ilgili “Pişmanlık duyuyorum” ifadelerini kullandı.

İtalya’ya dönmek istediğini belirten Pandev, “Genoa’ya transfer olmak isterim. Çok güzel bir şehir aynı zamanda pırıltılı ve önemli bir kent. Ancak ilk olarak Galatasaray’da zamanımı doldurmak istiyorum. Daha burada zamanım var” dedi.

Napoli’den ayrılma gerekçesini açıklayan Pandev, “İtalya’da uzun yıllar yaşadım daha sonra yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğim için Napoli’den ayrıldım. Sonrasını zaten biliyorsunuz. Umarım buradaki işim mümkün olduğunca kısa süre içinde biter ve İtalya’ya dönerim” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da yaşadığı tersliklerden bahseden Pandev, “Galatasaray’da işler kötü gitti ama bunlar hayatın içinde olan şeyler. Galatasaray’da bir çok sıkıntı yaşadım. Prandelli gönderildi ve sakatlıklar yaşadım. Sezon sonunda İtalya’da dönebilirim” şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler