SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu'nun gözü kiralananların üzerinde

Hamza Hamzaoğlu, başta Malaga'da forma giyen Amrabat olmak üzere kiralık verilen oyuncuların performansını yakından takip ediyor

Galatasaray'da başkan adaylarının 'seçilirsek onunla devam edeceğiz' mesajı verdiği Hamza Hamzaoğlu, kiradaki oyuncuları yakın takibe aldı. Sezon başında ve devre arasında yurt içi ve yurt dışına kiralık gönderilen 15 yerli ve yabancı futbolcu için scout ekibini görevlendiren başarılı çalıştırıcı, performansları hakkında her hafta düzenli olarak rapor alıyor.

Özellikle Malaga'da forma giyen Nordin Amrabat, Fransa'nın Evian takımında yeniden kendini bulan Dany Nounkeu'nun durumları yakından izleniyor. Balıkesirspor'da eski günlerine dönüş sinyalleri veren Sercan Yıldırım, Trabzonspor'da joker olan Salih Dursun, pişmesi için Denizlispor'a gönderilen Emre Can Coşkun'un çıkışları sevinç yaratıyor. DEVRE arasında transfer yapmayan Hamza Hamzaoğlu'nun görevde kalması halinde yeni sezon için de yüksek maliyetli ve aşırı transferden uzak duracağı belirtiliyor. Bunun yerine kiradaki oyuncuları yurt dışı kampına götürerek, hazırlık maçlarında şans vereceği ve en az 3-4 tanesini takıma kazandırmayı planladığı ifade ediliyor.

KiM NE YAPTI?
-AMRABAT : Malaga'da sezona iyi başlayan Nordin, ilk 9 maçında 3 gol, 3 asis yaparak göz doldurdu. Sakatlığı sonrası performansı düştü. 2 gol, 1 asist daha üretti.
-FURKAN ÖZÇAL: Ara transferde Karabük'e kiralanan Furkan, 6 maçta 322 dakika görev aldı, 1 asist yaptı.
-UMUT GÜNDOĞAN : Devre arasında kiralandığı Adana Demirspor'da 8 maçta forma giydi. Skora katkı yapamadı.
-ONTİVERO: Sezon başında Gaziantep'e kiralandı. Sadece 2 maçta kadroya girebildi. Ara transferde Honved'e geçti. Orada da şans bulamadı.
-OĞUZHAN KAYAR : 1995 doğumlu genç oyuncu kiralık gittiği Manisaspor'da 25 maça çıkıp, 3 gol attı, 1 de asist yaptı. Kupada Galatasaray'a karşı da forma giydi.
-SERCAN YILDIRIM: İki sezondur kiraya gönderiliyor. Bu sezon gittiği Balıkesirspor'da 1'i Galatasaray'a olmak üzere 5 gol atıp, 8 asist yaparak ilk kez eski kimliğine geri döndü.
-DANY: Yaptırdığı penaltılarla gözden düşen Dany, devre arasında kiralandığı Evian'da patlama yaptı. Oynadığı 8 karşılaşmanın 4'ünde 'maçın adamı' seçildi.
-SALİH DURSUN : Olcan'ın transferine karşılık 2 yıl bedelsiz olarak Trabzonspor'a kiralanan Salih Dursun, bordo-mavili ekipte takımın bankoları arasına girdi. Ön libero ve sağ bekte 29 maça çıktı.
-EMRE CAN COŞKUN : Galatasaray'ın gelecekteki stoperi olarak gösteriliyor. Devre arasında Denizlispor'a kiralandı. 2 asist, 1 gole imza attı.
-BERK İSMAİL ÜNSAL: Sezon başında Antalyaspor'a kiralandı. Çoğunda sonradan girdiği 13 maçta görev aldı. 1 gol, 1 asist üretti

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler