SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray savunmasına sürpriz isim!

Galatasaray scout ekibinin bir süredir izlediği Flamengo'nun stoperi yönetime tavsiye edildi. 20 yaşındaki Caetano sol bekte de görev yapabiliyor.

Galatasaray'ın transfer listesine sürpriz bir isim girdi. Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekibi bir süreden beri yakın takibe aldığı Brezilya 1. Ligi ekiplerinden Flamengo'da oynayan Samir Caetano için yönetime yeni sezonda mutlaka transfer edilmeli yönünde bir rapor sundu.

20 yaşındaki stoper altyapısından başladığı Flamengo'da 3. sezonunu yaşıyor. Esas mevkisi stoper olmasına rağmen sol bekte de başarıyla görev yapan Samir Caetano gösterdiği başarılı performansla takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Bu sezon takımının yaptığı 7 maçın tamamında ilk 11'de görev yaparken istikrarıyla büyük takdir topladı.

GÖZLER SAMİR'DE

Galatasaray'ın scout ekibinin bir süredir izlediği ve çok beğendiği Samir Caetano'dan Hamza Hamzaoğlu'nun da haberdar olduğu gelen bilgiler arasında...

Galatasaray'a yeni bir yönetim gelecek olmasına rağmen bu oyuncunun alınması için her türlü kapının zorlanacağı öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncuyla başta İspanya olmak üzere birçok Avrupa kulübünün de çok yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Takvim

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler