SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şike cevabı

Türkiye'de 3 Temmuz sürecinde bazı belgeler ortaya çıkmıştır. Bugün de ellerinde hangi belge varsa o ortaya konmalı ve gereken şey yapılmalıdır. Kimse, elinde belge, bilgi olmadan, bir takım dedikodularla konuşamaz. Bu iftiradır. Hukuksal yollara başvuru yapılıp gereği yapılmalıdır

Galatasaray'da Fenerbahçe'den gelen 3-2'lik Kasımpaşa galibiyetiyle ilgili imalı açıklamalara karşı öfke dinmiyor. Sarı-kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamanın ardından camianın etkin isimlerinden Ahmet Özdoğan da 'şike' iddialarını büyük bir iftira olarak değerlendirdi. Sarı-kırmızılı yönetimi göreve davet eden Prof. Dr. Özdoğan, "Bu iddia ciddi bir iddia. Galatasaray yönetimi bu iddia için önce TFF'ye başvurmalı. Ayrıca bu da yetmez. Galatasaray, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmalıdır. İki taraftan da araştırmak gerekir. Bundan sonra yeni bir dönem başlamalıdır. Son derece net ve açık. Elinizde net bilgiler belgeler olacak. Hiç geri adım atılmamalıdır. Bunlar için hemen hukuksal başvuralar yapılıp gereği yapılmalıdır. Türkiye artık bazı şeylerle yüz yüze gelmelidir. Toplumu germeye gerek yok. İnsanlar rahat rahat maçlarını izlerken, yöneticilerin bu tür açıklamalar yaparak, toplumu germesinin bir bedeli olmalıdır" diye konuştu.

ŞİKE SÜRECİNİ HATIRLATTI
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan divan kurulu üyesi Ahmet Özdoğan, 3 Temmuz sürecine de vurgu yaptı: "Türkiye'de 3 Temmuz sürecinde bazı belgeler ortaya çıkmıştır. Onlar üzerinden konuşulmuştur. Bugün de hangi belge varsa ellerinde o ortaya konmalı ve gereken şey yapılmalıdır. Öyle konuşmayla olmaz."

DİPNOT USLU NE DEDİ?
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Kasımpaşa maçının ardından, "Şaibeli şeyler var. Devre arasına geç çıkmalar, koridorda konuşmalar var. Federasyon neden bunlara bir şey söylemez" diyerek maçta şike olduğunu ima etmişti. Uslu'nun açıklamalarını "Saçma sapan" diye değerlendiren Başkan Duygun Yarsuvat, buna karşılık herhangi bir başvuruda bulunmayacaklarını açıklamıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler