SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veysel Sarı: Böyle düşünen şerefsizdir

Futbol yorumcusu ve eski Galatasaraylı Ümit Karan, Veysel Sarı ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği mücadelede kötü bir performans sergileyen Lacivert - Beyazlı futbolcu Veysel Sarı, 88. dakikada oyundan çıkarken ıslıklarla protesto edilmişti.

Karşılaşma sonrası sosyal medyada da Veysel Sarı hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Habertürk TV'de yayınlanan Spor Türk programı yorumcularından Ümit Karan, Kasımpaşalı futbolcu Veysel Sarı ile yaptığı görüşmeyi canlı yayında açıkladı...

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Galatasaray maçından kareler](http://img7.mynet.com/spr_galeri/2014/gs_kassss/9.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-galatasaray-macindan-kareler-154484-myspor)

İŞTE ÜMİT KARAN'IN AÇIKLAMALARI:

"Veysel çok karakterli, çok efendi ekmeğine saygı gösteren bir kişiliğe sahip. Geçmişten bu yana tanıdığım bir arkadaşım. Eskişehir'e gittiğimde Galatasaray'ın pilot takımı Beylerbeyi'nden gelmişti. Şimdi şunun altını çizmekte fayda var. Veysel, Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya kiralık gitmedi. Bonservisiyle gitti. Bir oyuncu, takımdan gönderildiğinde özel bir hırs yapar.

Veysel bence fazla heyecan ve kendini ispatlamak için aşırı hırs yaptı. Performansı bu sezon zaten düşük. Geçen hafta da penaltı yaptırdı? Veysel Galatasaray'da çok mu iyi oynadı ki Kasımpaşa'daki oyunu eleştiriliyor? Normal oyunundan çok uzaktı. Bu maça özgü bir şey değil.

Veysel'le yaptığım konuşmada çocuk diyor ki; "Oyunumdan çok uzak oynuyorum. Bu maça özel bir şey değil. İstediğim peformansı zaten sergiliyemiyorum. Beni böyle şeyler ile nasıl itham edebilirler? Benim hakkımda böyle düşünen insanlar şerefsizdir."

Kasımpaşa'dan açıklama

Lacivert - Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Dün gece oynanan Galatasaray müsabakası sonrası özellikle sosyal medya mecralarında oyuncumuz Veysel Sarı hakkında yakışıksız ve de asla gerçeği yansıtmayacak ithamlar dile getirilmektedir. Kasımpaşa Spor Kulübü olarak oyuncumuzun düzgün karakterinden zerre şüphe içerisinde olmadığımızı ve bu asılsız ve spor ahlakından yoksun ithamlar karşısında sonuna kadar kendisinin yanında olduğumuzu tüm spor kamuoyunun tarafından bilinmesini isteriz. Ayrıca takım arkadaşlarının ağzından çıkmışcasına yine sosyal medya mecralarında dönen suçlayıcı ifadelerin de gerçeği yansıtmadığına dikkati çekeriz." (habertürk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler