SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Manisaspor'u 4 golle geçti

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Manisaspor'u Dzemali, Emre ve Pandev'in(2) golleriyle 4-0 yenerek ikinci maçı formalite haline getirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY 4 - 0 MANİSASPOR

STAT: TT Arena

HAKEMLER: M. Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, Asım Yusuf Öz

GALATASARAY: Sinan, Tarık, Semih (Dk.46 Sinan), Hakan, Alex Telles, Dzemalli, Yekta, Emre, Sneijder (Dk.54 Olcan), Yasin (Dk.78 Aydın), Pandev

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MANİSASPOR: Umut (Dk.57 Olgun) , Sercan, Ümit, Erdi, Berk, Metin (Dk.46 Subasic), Sefa(Dk.45 Nikola), Hakan, Oğuzhan, Dimitrov, İsmail

TEKNİK DİREKTÖR: Taner Taşkın

GOLLER: Dk.34 Dzemaili, Dk.40 Emre Çolak (Pen.), Dk.68, 88 Pandev(2) (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Dzemaili, Yekta (Galatasaray) Sefa, Berk (Manisaspor)

KIRMIZI KART: Dk.39 Sercan (Manisaspor)

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Manisaspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122158/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-manisaspor-macindan-kareler-154402-myspor)

Mücadelenin ilk düdüğüyle birlikte iki takım arasındaki siklet farkı gözler önüne serildi. Süper Lig'in lideri Galatasaray tüm gücüyle PTT 1. Lig'e tutunmaya çalışan rakibinin üstüne gitti. Manisaspor kalesini abluka altına alan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri müthiş performanslarının ödülünü 34. dakikada Dzemaili'nin ayağından gelen golle aldı: 1-0.

39. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Dzemaili, Sercan'ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi ve Sercan doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Emre, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca ekipler soyunma odasına bu skorla gitti.

2-0'lık skor avantajı ve rakibin 10 kişi kalmasının da verdiği rahatlıkla Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıya Semih ve Sneijder'in yerine Olcan ve Sinan Gümüş'ü alarak başladı. İkinci 45 dakikada baskısını daha da arttıran Sarı-Kırmızılılar 49. dakikada Emre ile bir penaltıdan da yararlanamadı.

Oyunu tamamen rakip sahaya yıkan aslan, 68. dakikada Emre'nin ortasında Pandev kaleci Bayram'ı aşan topu kafasıyla boş kaleye gönderdi ve aradaki farkı 3'e çıkardı: 3-0.

Dakikalar 88'i gösterdiğinde sahneye yine Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Goran Pandev çıktı ve Olcan'ın adrese teslim ortasına sert bir kafa vuruşu yaparak maçın skorunu belirledi: 4-0.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler