SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray kurmayları buluştu

Fenerbahçe ile futbol ve basketbolda 3 kulvarda derbi oynayacak olan Galatasaray'ın kurmayları Florya'da buluştu.

Sarı-kırmızılıların futboldaki patronu Hamza Hamzaoğlu, ligde büyük avantaj yakaladıklarını ancak şampiyonluk konuşmak için erken olduğunu söyledi, “Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.

Bir hafta içinde Fenerbahçe derbilerine çıkacak Galatasaray’ın futbol, erkek ve kadın basketbol takımlarının teknik adamları, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi.

Süper Lig’de Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak futbolun teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek Galatasaray Liv Hospital’ın Başantrenörü Ergin Ataman ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye karşı yarı finale çıkma mücadelesi verecek Galatasaray Odeabank’ın çalıştırıcısı Ekrem Memnun, dev karşılaşmalar öncesinde GSTV için buluştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazanmak için Kadıköy’e gideceklerini söyledi. Hedeflerinin her maçtaki gibi galip gelmek olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Herkes biliyor ki Kadıköy’de kazanmak kolay olmayacak. Ama zoru başarmak bizim için çok önemli. İnşallah iyi bir maç oynayacağız. Futbolun güzelliklerini ortaya koymak, Kadıköy’e iyi bir mücadeleyle Fenerbahçe derbisini kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.

Aynı ciddiyetle yola devam

Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş’ın 3, üçüncü Fenerbahçe’nin ise 4 puan önünde olmalarının bir avantaj olduğunu ancak buna güvenmediklerini dile getiren Hamza Hoca, “Şu anda avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için erken. ‘Şampiyon olduk’ diyemeyiz. Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz” yorumunu yaptı.

Ergin Ataman: "Dördüncü yıldızı takacağız"

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, cezalı olmasına rağmen arkadaşlarına güvendiğini dile getirdi.

Önlerinde THY Avrupa Ligi’nde Real Madrid ve Türkiye Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker’le karşılaşacakları zorlu bir süreç bulunduğunu söyleyen Ataman, “Fenerbahçe Ülker maçında maalesef sahada olamayacağım.Hakemler ikisini de direkt olarak, bizim C teknik faul dediğimiz, koça vermişler. Bunu ancak karşılaşma sonrası maç kağıdında görebiliyorsunuz. İki teknik faulden diskalifiye olduğum için Fenerbahçe Ülker maçında takımın başında olamayacağım ama hiç önemli değil. Aynı teknik kadroyla biz ligde üst üste şampiyonluklar yaşadık. Beşiktaş’ta 3 kupa aldık” diyerek yardımcılarına güvenini belirtti.

Futboldaki derbiyi de değerlendiren Ataman şunları söyledi:

“Hocayı strese sokmak istemem ama futbol takımımız şu anda lider durumda... Hamza Hamzaoğlu hocayla müthiş bir ivme yakalandı. Biz de taraftar olarak takip edeceğiz. Fenerbahçe derbisinden de puan veya puanlar çıkarıp, o liderliği perçinleyip, bu sezon Hamza Hamzaoğlu idaresinde 4. yıldızın takılacağına inanıyorum.”

Ekrem Memnun: "Sermayemiz kazanma kültürü"

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, bugün karşılaşacakları Fenerbahçe’yi övdü, ancak kendilerine güvendiklerini söyledi.

Avrupa Ligi’nde ilk 5 maçlarını kaybederek kötü bir başlangıç yaptıklarına dikkat çeken Memnun, “Ardından 7 karşılaşmamızın 5’ini kazanarak çeyrek finale kalmayı başardık. Rakip seçme şansımız zaten yoktu. Fenerbahçe, Avrupa’nın en kuvvetli takımlarından biri... Çok iyi oyuncu kadroları var. Biz de takımımıza çok güveniyoruz. Kazanma kültürü, mücadele kültürü olan bir ekibimiz var. En büyük sermayemizin de bu olduğunu düşünüyorum. Bizi en zor günlerimizde bir araya getiren, kazanmaya teşvik eden şey bu kültür. Sadece buna güvenerek maça çıkacağız” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler