SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a 16 puan

Cim Bom, sezonun en karlı dönemini geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar'ın iki haftadaki toplam kazancı 16 puan.

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı lider kapatan Galatasaray, 22. haftanın ardından Fenerbahçe derbisine de lider olarak gitmeyi garantiledi. Bu avantajın yanı sıra Sarı-Kırmızılı ekip son 2 haftada tam 16 puanlık bir kazanım sağlamış oldu. Bir önceki hafta deplasmanda Sivaspor'u 3-2'lik skorla yenip, 23. haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor'u 3-1'le yıkan Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri puan hanesine toplam 6 puan yazdırmıştı.

Rakiplerden 5'er puan

Bu iki haftalık süreçte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş da Galatasaray'a çalıştı. Ezeli rakip Fenerbahçe bir önceki hafta Kadıköy'e 2-1'lik skorla yenilip, Konya'dan 1-1'lik skorla dönünce iki haftada 5 puan kaybetmiş oldu. Beşiktaş da bir önceki hafta Eskişehir'den 1-0'lık yenilgiyle dönüp Balıkesirspor karşısında 2-2 ile 1 puana razı olunca, 5 puanlık dezavantaj yaşamış oldu.

Derbiye moralli gidiyor

İki haftada kazandığı 6 puanın yanı sıra, rakiplerinin 5'er puanlık kayıpları Galatasaray'a tam 16 puanlık bir kazanım sağlamış oldu. Cim Bom, Fenerbahçe derbisini oynayacağı hafta öncesi Beşiktaş'ın 3, Sarı-Lacivertli ekibin ise 4 puanla lider durumda bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler