SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylı futbolcular derbi için iddialı

Galatasaraylı Umut ve Chedjou, Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları derbi hakkında konuştu.

Burak Yılmaz’ın yokluğunda formayı sırtına geçiren Umut Bulut, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı konuştu. Deneyimli oyuncu bu sezon 8 gol atıp yaptığı 2 asist ile de takımının en büyük silahlarından biri olurken Kadıköy’deki derbi ile ilgili şunları söyledi:

‘Rakiplerimiz çok iyi’

“Maçlara tek tek bakıyoruz. Hepsi final gibi. Erciyes karşısında iyi oynadık ve birçok pozisyona girdik. Artık önümüzde F.Bahçe maçı var ve ona konsantre oluyoruz. Erciyes’i yendik ve oraya puan farkı ile gideceğiz. Üzerimizde baskı diye bir şey yok. Bunu da orada göstereceğiz. Kadıköy’den çekinmiyoruz. Bunu da haftaya göstereceğiz. F.Bahçe karşısında isteğimizi alırsak şampiyonluk adına yolumuz çok açık. Şampiyonluk çok önemli. Beşiktaş ve F.Bahçe gerçekten iyi futbol oynuyor.

Zirvedeki tüm takımlar iyi. Herkes birbirini takip ediyor ve heyecan dolu bir lig oluyor. İşte F.Bahçe’nin puan kaybı ile biz geçen hafta liderliğe yükseldik. Böylesine bir yarışta hataya yapmaya, puan kaybetmeye tahammülümüz yok.” (vatan)

Chedjou da iddialı

Önceki gün 3-1 kazanılan Erciyes maçında takımını 2-1 öne geçiren golü atarak hem tribünleri rahatlatan hem de arkadaşlarını ateşleyen Chedjou, bu sezon resmi maçlarda 4’üncü kez fileleri bularak en golcü savunmacılar arasında yerini aldı. Maçın ardından ise Bugün gazetesinin sorularını yanıtladı.

“Goller, kazanırsak önemli”

Öncelikli olarak Erciyes maçına değinen deneyimli stoper, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bundan sonra zaten hep bu zorluk düzeyinde karşılaşmalar yapacağız. Beraberlikten sonra kazanma arzumuzu yitirmedik. Mücadele ettik ve kazandık” dedi.

Attığı gol içinse, “Tabii ki attığım gole çok sevindim. Ancak, beni asıl mutlu eden attığım golün takımın galibiyetine katkı sağlaması. Goller maçı kazanınca anlamlı oluyor. Aksi durumda pek bir önemi kalmıyor. Bundan sonra da gol atmak isterim. Ama illa ki atacağım diye bir kaygım yok. Önemli olan yaptığımız hamlelerin takımı sonuca götürmesi” ifadelerini kullandı.

“Derbi her şeyi belirlemez”

29 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki hafta Kadıköy’de yapacakları Fenerbahçe derbisi için, “Kadıköy’de uzun süredir kazanamadık. Koşullar ne kadar zor olursa olsun kazanmaya gideceğiz. Lider takım olarak oraya gideceğiz. Kadıköy’de zafer kazanmak isti- yoruz. Lider gidiyoruz, zirvede döneceğiz” dedi.

Derbi galibiyetinin önemli olduğunu ama her şey olmadığını belirten Kamerunlu, “Ligde daha çok maç var. Kazanırsak şampiyonuz, kaybedersek şampiyon olamayız diyemeyiz” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler