SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - SAİ Kayseri Erciyesspor maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Spor Toto Super Lig'in 22. haftasinda lider Galatasaray, Kayseri Erciyesspor maçından galibiyet ile ayrılarak unvanını korumayı amaçlıyor. Uzun bir aradan sonra ligde liderliğe yükselen sarı kırmızılılarda hedef Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine moralli gitmek.

27.02.2015 Cuma

GALATASARAY - SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu

YAYIN: Ligtv ve Mynet Canlı Anlatım

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Melo ve Burak Yılmaz, Kayseri Erciyesspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iki önemli eksiğin yerine Umut Bulut ve Hamit Altıntop'u hazırlıyor.

Muslera'nın önünde Sabri, Chedjou, Koray ve Olcan dörtlüsü ile çıkmayı düşünen Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın iyileşmesiyle birlikte stoperdeki forma savaşına seviniyor. Ligin ikinci yarısının başında stoper sıkıntısı yaşayan sarı kırmızılı ekipte şu an Hakan Balta ile birlikte 4 stoper de hazır durumda.

Orta sahada Melo'nun yokluğunu Hamit ile kapatmayı düşünen Hamzaoğlu, Dzmeaili ve Yekta'nın performanslarıyla da yakından ilgileniyor.

Kayseri Erciyesspor mücadelesinde pas trafiğini Selçuk ile gerçekleştirecek olan Galatasaray'da hücumu destekleyecek 3 oyuncudan 2'sinin yeri garanti. Sneijder ve Yasin'in formundan memnun olan Hamzaoğlu, sağ kanattaki kararını henüz vermedi. Bu bölgede Bruma ve Emre Çolak arasında kalan genç çalıştırıcı, tercihini maç günü yapacak.

Sarı kırmızılı ekipte sakatlığından dolayi riske edilmeyecek olan Burak Yilmaz'ın yerine ise Umut Bulut forma giyecek.

8. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor, Süper Ligde 8. kez karşı karşıya gelecekler.

Kayseri Erciyesspor'un ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye başladığı 2005-2006 sezonundan itibaren yapılan 7 maçtan 6'sını Galatasaray, birini Kayseri temsilcisi kazandı. Lig maçlarında Galatasaray'ın 15 golüne, Kayseri Erciyesspor 8 golle yanıt verdi.

2005-2006 sezonunda Galatasaray, Kayseri'de yapılan maçı 2-1, İstanbul'dakini 4-2'lik skorlarla kazandı. 2006-2007 sezonunda Kayseri'de 2-1 galip gelen Galatasaray, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı 1-0 yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan müsabakada "Cim Bom", rakibine 3-1 üstünlük kurdu. Sezonun son haftasında Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği müsabakada ev sahibi ekip 2-1 galip geldi. Bu sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçı ise Galatasaray 2-1 kazandı.

Öte yandan iki ekip Türkiye Kupası'nda da 3 kez karşılaştı. 2006-2007 sezonunda grup aşamasındaki maçı Kayseri Erciyesspor evinde 4-1 kazandı. İki takım aynı sezon kupada çeyrek finalde de eşleşti. Kayseri'deki ilk maç 0-0 sona erdi. İstanbul'daki rövanşta normal süre aynı skorla bitince uzatmaya geçildi. Uzatma bölümünde taraflar birer gol attı ve 1-1'lik sonuç, deplasmandaki gol avantajıyla Kayseri ekibine turu getirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler