SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'daki krizde flaş gelişme

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun Hamdi Yasaman ile ilgili kriz toplantısı bugün yapıldı.

Galatasaray'da Türk Telekom Arena Stadı'ndaki olağanüstü zirve az önce sona erdi.
Sarı kırmızılı kulüpte Sportif AŞ Başkanı olan Hamdi Yasaman'ın, kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'a haber vermeden TFF Tahkim Kurulu'na yabancı kuralı ile ilgili itiraz başvurusunda bulunması krize neden olmuştu.
Bu olay üzerine sabah saatlerinde Yasaman'ın Sportif AŞ'deki başkanlığına son vermeyi düşünen Yarsuvat, kurmaylarını bugün öğleden sonra olağanüstü toplantıya çağırdı.

HAMDİ YASAMAN MAZERET BİLDİRMEDEN KATILMADI
Saat 15.00'de TT Arena'da başlayan zirveye Galatasaray Kulübü 2.Başkanı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman katılmadı. Duygun Yarsuvat'ın dünkü yönetim kurulunda kendisine söylediği, " Nasıl Galatasaray başkanına haber vermeden hareket edersin! Böyle şey olur mu" sözlerine çok kırılan Hamdi Yasaman, bugünkü toplantıda yer almadı.

Hamdi Yasaman'ın katılmadığı toplantıda Duygun Yarsuvat da düşüncelerinde değişikliğe gitti. Olayla ilgili kararı zamana bırakan Yarsuvat'ın, "Kızgınlıkla bir karar almayalım. İyice oturup düşünelim. Bir hafta daha bekleyelim ve sayın Hamdi Yasaman ile konuştuktan sonra karar alalım" dediği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler