SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Doğan oy kullanabilecek

Galatasaray'da Nihat Doğan'la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Tarsus'ta acımasızca öldürülen Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri nedeniyle toplumun her kesiminden büyük tepki gören ve Galatasaray kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi kararına varılan Nihat Doğan'la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Galatasaray Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda oy birliğiyle Nihat Doğan'ın kulüpten ihraç edilmesini kararlaştırdı.

Galatasaray Kulübü tüzüğü gereği, yönetimin kararı genel kurul üyelerinin oylamasına sunuluyor. Genel kurulun toplanacağı ilk tarih ise 28 Mart'taki mali kongre...

15310 sicil numaralı Nihat Doğan, 28 Şubat'a kadar 200 TL olan aidat borcunu ödediği taktirde, 28 Mart'ta yapılacak mali kongrede oy kullanabilecek. Doğan'ın üyelikten ihraç edilip edilmeyeceği yönündeki oylama ise, daha sonra yapılacak.

Nihat Doğan, 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilmesinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde bir tweet atmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler