SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylı yöneticiden olay tweet

Galatasaray yöneticisi Selim Arda Üçer'in Sivasspor galibiyeti sonrasında attığı tweet, Fenerbahçelileri kızdıracak: At, inşaat, tarla değil; Yasin, Burak, Telles...

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Selim Arda Üçer, Medicana Sivasspor'a karşı kazandıkları maç sonrası, "At, inşaat, tarla değil; Yasin, Burak, Telles" ifadelerini kullandığı bir tweet attı. Üçer'in bu tweet'i Sarı - Lacivertlileri kızdırabilir.

Hatırlanacağı üzere şike davası tapelerinde Fenerbahçe ile ilgili bölümlerde, 'inşaat ve tarla' kelimeleri sıkça geçiyordu.

Yönetici Selim Arda Üçer, daha önce de attığı tweet'lerle gündeme gelmişti. Sarı kırmızılı kamuoyunda tartışma konusu olan Galatasaray takımının Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyareti sırasında da Üçer, "Mustafa Kemal Paşa'nın Ankara'ya gelişinin 95.yılı kutlu olsun!' mesajı atmış, bu mesaj ziyarete tepki olarak yorumlanmıştı.

[Maçtan kareler-![Medicana Sivasspor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122095/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/medicana-sivasspor-galatasaray-macindan-kareler-154348-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler