SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Şampiyonluk sözü vermedik'

Bir toplantı. Takımın futbolu takdir ediliyor. Bir taraftan da kongre konuşuluyor. “Aramızdan aday çıkarıp devam etmeliyiz” deniyor. “Peki şampiyon olmazsak elimiz zayıflar mı” çıkışı geliyor. “Şampiyonluk sözü vermedik. Kulübü kurtarma sözü verdik” cevabı alıyor.

Duygun Yarsuvat kesinlikle devam etmeyecek.

Yapılan bir yönetim toplantısında da bu konuşuldu. Mevcut yönetimin bir aday çıkarıp devam etmesi gerektiği vurgulandı. Peki, şampiyonluk kaçarsa bu, yönetimin kongredeki şansını azaltır mı? Yönetimin büyük çoğunluğu bunun aksini savunuyor.

Çünkü şampiyonluk sözü vermedikleri görüşündeler.

'GEREĞİNİ ZATEN YAPIYORUZ'

Zaten sakatların ve cezalıların da takıma dönmesi ile ile birlikte şampiyonluğun en kuvvetli adayı olarak Galatasaray’ı gören idareciler, 23 Mayıs’taki kongreden umutlu.

Birçok adayın çıkacağı ama şampi-yonluğa bağlı olunmaksızın, mevcut iradenin kazanacağı umudu yüksek. Yöneticiler, şampiyonluk sözü vermediklerini belirtirken, “Biz kulübün bulunduğu maddi darboğazı açmaya geldik. Çok sorun çözdük, çözüyoruz. Kaldı ki şampiyonluk için de gereğini yapıyoruz” diyorlar. Kongreye mesaj yolluyorlar... (bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler