SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan tüm takıma ceza

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, “G.Saray forması giyen işini yapacak. Yönetim de saha dışındaki görevini yerine getirecek” diye konuştu.

O FORMA GALATASARAYDIR MADDİYAT BAHANE OLMAZ

Tecrübeli hoca Eskişehir yenilgisi sonrası çarpıcı açıklamalar yapmış ve takımda kadro dışı bırakılacak isimler olduğunu, oyunculara da ceza vereceklerini söylemişti.

Ataman, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, “Duygusal bir patlama yaşamadım. Maç sonu alınan ağır bir yenilgi sonrası konuşulması gerekenleri konuştum. Maddi konular ayrı. Galatasaray forması altında maddiyat bahane olamaz. Oyuncu da biz de saha içinde işimizi yapacağız, yönetim de saha dışındaki işini yapacak” dedi.

GÖKTÜRK GERİ GİDECEK

Yönetimin basketbol takımları için bir araya geleceğini belirten Ataman, “Maddi konular için çözüm üretecekler. Genel olarak takımlar hedefe ulaştığında nasıl prim veriyorsa mağlup olunca da ceza verir. Bu yüzden tüm takıma para cezası keseceğiz, ciddiyetsiz davranan Göktürk’ü de genç takıma geri göndereceğiz” diye konuştu.

İŞİMİZ ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Maccabi mağlubiyetiyle Euroleague'de işlerinin zorlaştığını belirten Ergin Ataman, "TOP 16'da grubumuzdan çıkmak adına da matematiksel olarak şansımız devam ediyor.

Üst üste alınan mağlubiyetlere rağmen önümüzdeki yıl Euroleague'e katılma ya da lig şampiyonluğu hedeflerimizden de uzaklaşmadık" ifadesini kullandı.

Ekrem Memnun'un Kadın Milli Takımı'nın başına getirilmesinin çok isabetli bir karar olduğunu söyleyen Ataman, "Hem Ekrem Hoca'yı hem de seçiminden dolayı TBF'yi kutlarım" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler