SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray artık lider değil

Ziraat Türkiye Kupası (G) Grubu 5. maçında Galatasaray deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenildi. Andaç'ın 40. dakikada attığı golle sahadan mağlup ayrılan Sarı-Kırmızılı ekip son maçlar öncesi liderliği Eskişehirspor'a kaptırdı. Galatasaray haftaya Balçovaspor'la Eskişehirspor ise Diyarbakır Belediye ile karşılaşacak.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

ESKİŞEHİRSPOR 1 - 0 GALATASARAY

STAT: Eskişehir Atatürk

HAKEMLER: Barış Şimşek,Serdar Diyadin, Mehmet Cem Hanoğlu

ESKİŞEHİRSPOR: Ali Şaşal Vural, Kaan (Dk. 85 Ergün Teber), Berkay Dabanlı, Birol Parlak, Kamil Ahmet Çörekçi, Lawal (Dk. 82 Eyüp Koçoğlu), Serdar, K.Ahmet, Mori, Andaç (Dk. 67 Sissokko)

GALATASARAY: Eray, Tarık, Hakan Balta, Koray, Olcan (Dk. 46 Bruma), Selçuk, Dzemali, Hamit(Dk. 46 Emre Çolak),Sinan Gümüş (Dk.76 Telles) , Yasin ,Pandev

GOL: Dk. 40 Andaç (Eskişehirspor)

SARI KARTLAR:Berkay Dabanlı, Causic (Eskişehirspor), Sinan Gümüş, Selçuk İnan, Olcan Adın, Dzemali

[Maçtan kareler-![Eskişehirspor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121941/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-galatasaray-macindan-kareler-154236-myspor)

Mücadeleye Eskişehirsporlu futbolcuların başlama vuruşu ile başlandı. İlk yarıda iki takım da temkinli oynamayı tercih etti. Düşük tempoda oynanan maçın 29. dakikasında Sarı-Kırmızılılar Pandev ile gole çok yaklaştı. Kullanılan kornerde kale sahası içinde seken topu önünde bulan Pandev'in vuruşunu Lawal çizgiden çıkardı, dönen topa Yasin dokundu bu kez Boffin başarılıydı. Eskişehirspor bu dakikalarda Funes Mori ile 3. bölgede etkili olmaya çalıştı. 42. dakika'da Kamil Ahmet'in sağdan ortasında şık bir kafa vuruşu yapan Andaç, Eray'ın bakışları arasında topu ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu skor ile sona erdi.

Eskişehirspor etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdü. Ataklarını daha da sıklaştıran Kırmızı-Sihaylılar 62. dakikada gole çok yaklaştı. Andaç'ın ortasında Mori'den önce Koray kafayı vurdu. Pozisyonun devamında seken topu alan Kaan'ın sol çaprazdan sol ayağıyla çektiği sert şut üst direkten geri döndü. Ev sahibi ekip mücadele boyunca oyunun tek hakimiydi. Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri zayıf ataklarla rakip kaleyi yoklasa da ağları sarsmayı başaramadı. Maçtan başka gol sesi çıkmayınca ekipler sahadan bu skorla ayrıldı: 1-0.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler