SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Dürüst Hamzaoğlu'nu yalanladı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursasporlu Serdar Aziz'le görüştüklerin söyledi. Hamzaoğlu'ndan birkaç dakika sonra kameraların karşısına geçen Galatasaray Sportif AŞ Üyesi Ali Dürüst, Serdar Aziz'le hiç görüşmediklerini ifade etti.

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçından sonra ilginç bir olay yaşandı. İlk olarak kameraların karşısına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, transfer çalışmaları ile ilgili soru üzerine Bursasporlu Serdar Aziz'le ilgilendiklerini doğrulayıp, "Stoper ihtiyacımız var. Almak zorunda değiliz ama bütçemize uygun bulursak alacağız. Serdar Aziz ile de görüşüyoruz, diğer oyuncular da listemizde. Önemli olan bize uyması" dedi.

Hamzaoğlu'nun ardından kameraların karşısına geçen Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise, teknik adamını yalanlayan ifadeler kullandı. Serdar Aziz için şu an bir transfer görüşmelerinin olmadığını dile getiren Dürüst, "Resmi bir görüşmemiz olsa zaten bildiririz. Hocamızın açıkladığı gibi kendi aramızda değerlendiriyoruz. Eğer bizi bir yere taşıyacak bir oyuncu olacaksa, hem maddi açıdan uygun olacaksa hem de teknik açıdan bir sıkıntı yaratmayacaksa son gününe kadar değerlendiririz. Ama şu anda somut bir şey yok" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler