SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk İnan'dan kötü haber

Burak Yılmaz'ın oyuna girdikten kısa süre sonra sakatlanmasının ardından Galatasaray'a bir kötü haber de Selçuk İnan'dan geldi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde misafir ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapan Galatasaray'a bir kötü haber de kaptan Selçuk İnan'dan geldi.

Oyuna dahil olduktan 3 dakika sonra talihsiz bir şekilde sakatlanıp gözyaşları içinde sahayı terk eden Burak Yılmaz'dan sonra Sarı-Kırmızılılar'da milli orta saha oyuncusu, 88'de hakem İlker Meral tarafından sarı kart gördü. Böylece 29 yaşındaki Selçuk, cezalı duruma düştü. Süper Lig'de gelecek hafta Bursaspor ile Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak Cim Bom, kaptanından yoksun olarak sahaya çıkacak.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Çaykur Rizespor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121926/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-caykur-rizespor-macindan-kareler-154222-myspor)

Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'yle yolların ayrılması sonrası göreve Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesiyle çıkışa geçen Selçuk İnan, bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giydi, 2 kez rakip fileleri havalandırıp 3 de asist yapmayı başardı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler