SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yarsuvat: Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlarım

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, şampiyonluk ipini Fenerbahçe'nin göğüslemesi halinde ezeli rakiplerini alkışlayacağını söyledi.

Sarı Kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na, geçtiğimiz hafta basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında Akhisar'ın başındayken şampiyon Fenerbahçe'yi takım halinde alkışlamaları hatırlatılmış ve Sarı Lacivertlilerin bu sezon şampiyon olması halinde benzer bir durumun Galatasaray'ın başındayken de yaşanıp yaşanmayacağı sorulmuştu. Tecrübeli teknik adam bu soruya olumlu yanıt vererek rakiplerini alkışlayabileceklerini söylemişti.

Hamzaoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Başkan Duygun Yarsuvat da teknik adamına destek veren ifadeler kullandı. Beyaz TV'ye konuşan Yarsuvat, "Hocamızın o sözleri, kendisinin sportmen kişiliğini gösterir. Orada olursam ben de alkışlarım tabii ki. Niye alkışlamayayım? Biz başarılı olmak istiyoruz, başka bir şey değil. Mütevazıyız." dedi.

Başkan transfere ilişkin ise, "Bizi neyin sıkıntıya soktuğunu anlamadım ama sıkıntı varsa aşarız. Transfere ihtiyaç varsa yaparız. Ancak, ocak ayında yapılan transferlerin fayda getirmediğini gördük. Şampiyonluk şansımızı her zaman iyi görüyorum. Evet, dördüncü yıldızı takacağız." diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler